appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Spraakmakers

Het Mediaforum met Jan Kees Emmer en Hasna el Maroudi

maandag 12 november 2018, 10:50 uur

Een eigen bedrijf beginnen, je eigen baas. Honderdduizend Nederlanders dromen er van. Maar het kan ook enorm mis gaan. Het aantal failliet verklaarde bedrijven is ook in oktober weer toegenomen , hoorden we vanochtend nog van het CBS... In Nederland verkeren ruim 350.000 zelfstandige ondernemers in financiële problemen. In de documentaire ‘Schone Schijn’, die vanavond op NPO 2 wordt uitgezonden, wordt ondernemer Serge Janssen Daalen gevolgd. Serge heeft tonnen schuld maar toch geeft hij de moed niet op om zijn product Fieldbox aan de man te brengen. 

We praten er vandaag over met onze Spraakmaker Paul de Leeuw en onze Mediaforumleden Jan Kees Emmer en Hasna el Maroudi. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1