appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Spraakmakers

Stand.nl: In de toekomst is seks overbodig

vrijdag 17 augustus 2018, 09:30 uur

Krijgen we te maken met een sexit? Volgens Mabel Nummerdor wel. Nummerdor is lid van de Spraakmakers community en bedenker van deze stelling. Ze schreef het boek: Holy Fuck, een expeditie naar de toekomst van seks. 

Uit haar bevindingen blijkt dat we in de toekomst steeds minder fysieke seks met elkaar zullen hebben. Als je intimiteit zoekt kun je ook gewoon terecht bij een robot of een pop, redeneert zij. Of wat te denken van seks met een VR-bril. Maar seks is toch gewoon lekker en wat te denken van zoiets als intimiteit. Wat denkt u, komt er echt een einde aan intimiteit tussen mensen en wordt seks in de toekomst overbodig? Of loopt het zo’n vaart niet?

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1