appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Spraakmakers

Mediaforum: VVD-minister Blok door het stof

donderdag 19 juli 2018, 10:39 uur

VVD-minister van Buitenlandse Zaken Stef Blok gelooft niet dat er een land bestaat waar mensen met een multi-etnische of multiculturele samenleving vreedzaam samenleven. 

Ruim een week geleden deed hij deze uitspraken tijdens een besloten bijeenkomst voor Nederlanders die werkzaam zijn bij internationale organisaties. Het programma Zembla bracht de beelden naar buiten. De uitspraken zijn de gasten van het mediaforum niet ontgaan. Vandaag zijn te gast Kees Boonman politiek commentator en Martha Riemsma hoofdredacteur van de Twentsche Courant Tubantia. Hoe kijken zij tegen deze uitlatingen aan?

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1