appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Spraakmakers

Stand.nl

donderdag 5 april 2018, 09:37 uur

Internet maakt ons kwestbaar: Door facebook liggen de gegevens van 87 miljoen mensen op straat, belangrijke instellingen (zoals de Nederlandse Bank) worden dagelijks bedreigd door ddos-aanvallen, en privacy-schendingen zijn aan de orde van de dag.

De VVD wil mensen die op internet slachtoffer zijn van die schendingen nu meer wettelijke bescherming gaan geven. Maar is dat genoeg? Heeft de overheid eigenlijk wel voldoende kennis in huis om ons goed te beschermen tegen de gevaren internet.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1