appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-airplay plyr-captions-off plyr-captions-on plyr-download plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-logo-vimeo plyr-logo-youtube plyr-muted plyr-pause plyr-pip plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-settings plyr-volume

Spraakmakers

Het Mediaforum

woensdag 28 maart 2018, 10:42 uur

Minister Grapperhaus van Justitie wil de online uitspraken van de imam Fawaz Jneid aanpakken. In de Tweede Kamer zei het niet wenselijk te vinden de vrijheid van meningsuiting aan te passen, maar na afloop bij de journalisten nam hij een hardere stelling. Moeten we ons zorgen maken om de vrijheid van meningsuiting? En moet het debat door journalisten en in de media worden gevoerd? 

Ook hebben we het over presentatrice Sonja Barend. Zij schenkt haar persoonlijke televisie- en knipselarchief aan het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Zij was ruim veertig jaar op tv. Een miljoenenpubliek keek naar Sonja’s goed nieuws show, Sonja op Maandag en Barend & Witteman.

Dit Mediaforum met presentatrice en columnist Catherine Keyl en Paul Römer van NTR.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1