appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Spraakmakers

Mediaforum

woensdag 28 februari 2018, 10:00 uur

De Oostenrijkse publieke omroep ORF doet aangifte tegen vicekanselier Heinz-Christian Strache. Hij heeft gezegd dat de omroep leugens en nepnieuws verspreidt, en volgens de ORF wordt daarmee de reputatie van de achthonderd journalisten die er werken geschaad.

Een lid van de regering die zo’n fel oordeel velt over de publieke omroep. Wat zegt deze Oostenrijkse ontwikkeling? We praten erover met Gert-Jaap Hoekman en Paul van Gessel.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1