appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

Spraakmakers

Mediaforum: Willem Vissers

vrijdag 9 februari 2018, 09:33 uur

De omroepen pakken net als andere jaren weer flink uit voor de Olympische Spelen. Ze belichten niet alleen alle sportprestaties, maar ook allerhande randzaken.
Maar dit jaar is het voor het eerst dat de NOS de secundaire uitzendrechten heeft. Dit betekent dat niet alles live kan worden uitgezonden, en dat de NOS van een aantal sporten alleen samenvattingen heeft.

De echte uitzendrechten zijn in handen van Eurosport. Live ijshockey, skicrosss en snowboard zijn daar bijvoorbeeld te zien. Wij praten hierover met voetbalverslaggever Willem Vissers en met Bart Veldkamp.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1