appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

Spraakmakers

Spraakmaker van de dag

donderdag 8 februari 2018, 11:32 uur

In spraakmakers doet úw verhaal ertoe. We zijn bezig een groot netwerk op te richten waarin iedereen zijnervaringen vanuit de praktijk met ons kan delen. Iedere dag maken we evenkennis met iemand die zich hiervoor al heeft aangemeld... en daarvoor gaan wenaar Heerde. Vandaag Spraakmaker Annelieke van der Waal.

En als u nou ook uw ervaringen met ons wilt delen in onzecommunity, dat kan door te gaan naar: radio1.nl/spraakmakers en dan door teklikken op de link waar staat: Aanmelden als spraakmaker.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1