appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

Spraakmakers

Het Mediaforum: smeren 'de media' Thierry Baudet racisme aan?

woensdag 7 februari 2018, 10:49 uur

Hiddema én Thierry Baudet blijven verwijzen naar de onderzoeken die er zijn met betrekking tot de relatie ras en IQ. Maar bij de verwijzing naar die onderzoeken blijft het steeds, terwijl journalisten graag willen weten of dit ook het standpunt van Thierry Baudet is. Tot ergernis van Baudet zelf.

Het zijn andere partijen die ons racisme aansmeren, net als jullie de media. Dat zei Thierry Baudet. Heeft hij een punt? We praten erover met Ward Wijndelts, hoofdredacteur van Vrij Nederland en Tom-Jan Meeus van NRC. Ook aan tafel VVD-politica Annemarie Jorritsma.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1