appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

Spraakmakers

Stand.nl: Ronald Koeman wordt de redder van Oranje

dinsdag 6 februari 2018, 09:42 uur

Ronald Koeman wordt vanmiddag in Zeist door de KNVB gepresenteerd als bondscoach van het Nederlands Elftal. De eerste opdracht van Koeman is Oranje naar het EK van 2020 brengen. Onze nationale ploeg ontbrak op het laatste EK in Frankrijk en mist komende zomer ook het WK in Rusland.

Koeman moet samen met Nico-Jan Hoogma en Aloys Wijnker het Nederlandse voetbal de komende vijf jaar internationaal weer op de kaart zetten. Gaat het Koeman lukken om ons voetbal weer internationaal op de kaart te zetten? Of is dat te veel gevraagd voor één bondscoach en blijft de selectie ondermaats?

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1