appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

Spraakmakers

Mediaforum: 125 jaar Telegraaf

dinsdag 2 januari 2018, 10:00 uur

We beginnen het jaar met een verjaardag in het Mediaforum: de Telegraaf is 125 jaar geworden. De Telegraaf werd opgericht door jonkheer Henry Tindal en Gerard Adriaan Heineken, eigenaar van de brouwerij Heineken. En 1 januari 1893 verscheen het eerste exemplaar.

De krant heeft een grote foto met alle journalisten meteen drankje feestelijk in de hand en een dikke extra bijlage over de geschiedenis. We praten erover met Jan Kees Emmer, oud-Telegraaf man en journalist en presentator Max van Weezel.

Lees hier meer

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1