appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Langs de Lijn

Spraakmakers

Luister terug

Stand.nl: Het optreden van staatssecretaris Snel geeft vertrouwen in een goede afhandeling van de toeslagenaffaire

donderdag 5 december 2019

Staatssecretaris Menno Snel zet erop in om de eerste groep gedupeerden in de kinderopvangtoeslagenaffaire nog voor kerstmis compensatie over te maken.

Voor hun vragen wordt een speciaal telefoonnummer in het leven geroepen. Bovendien gaan twee onafhankelijke raadsheren misstanden bij de belastingdienst onderzoeken. Voor duizenden andere ouders volgt op korte termijn een onderzoek of zij ook recht op terugbetaling hebben. In het debat over de affaire gisteravond haalde een motie van wantrouwen tegen Snel geen meerderheid: hij mag aanblijven.  

En toch zijn gedupeerden er niet gerust op, ze hadden graag meer duidelijkheid gehad. Hebben zij een punt of is Snel hiermee concreet genoeg?  

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1