appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Spraakmakers

Luister terug

Digitale spionage en sabotage zijn de grootste veiligheidsbedreigingen voor Nederland

woensdag 7 maart 2018

Digitale spionage en sabotage zijn de grootste veiligheidsbedreigingen voor Nederland. Dat vindt de AIVD. De dienst presenteerde gisteren het jaarverslag.

Wil van der Schans, samensteller van Reporter Radio en inlichtingendeskundige, goedemorgen was gisteren bij de presentatie van het jaarverslag. De balans is dus verschoven van aanslagen naar spionage. Waaruit bestaat deze dreiging en is de AIVD opgewassen tegen deze dreiging?

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1