appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Bureau Sport Radio

Spraakmakers

Luister terug

Bob Witman en Bram Büscher over tentoonstelling ‘Countryside: Future of the World’

dinsdag 18 februari 2020

Onze Spraakmakers is vandaag architectuurkenner Bob Witman. Met hem en Bram Büscher, van de Universiteit Wageningen, praten we over het platteland en de grote tentoonstelling van de Nederlandse architect Rem Koolhaas in het Guggenheim Museum in New York.

Aanstaande donderdag opent die tentoonstelling van de Nederlandse architect Rem Koolhaas in het Guggenheim Museum. De tentoonstelling ‘Countryside: Future of the World’ gaat over die 98% procent van de wereld die niet stedelijk is, het zogenaamde platteland. Hoe verloopt de modernisering in dat rurale gebied? En hoe wenselijk of noodzakelijk is dat? 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1