appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Langs de Lijn En Omstreken

Spraakmakers

Luister terug

“Je spreekt met je voeten”

donderdag 9 augustus 2018

Nasser El Jackson is een straatvoetballer uit Tilburg. En niet zomaar een voetballer! Hij is de huidige wereldkampioen groundmoves en beheerst zowel het freestyle voetbal als het pannavoetbal.
Met minimaal tweehonderd shows per jaar had de wereldkampioen het al druk, maar nog niet druk genoeg! El Jackson duikt het theater in. Dit doet hij in samenwerking de Stichting Corpo Máquina. 
Benieuwd hoe een freestyle voetbal en theater samen gaan? Daarover vertellen Nasser El Jackson en Guilherme Miotto van de Stichting Corpo Máquina. 
Vergeet niet mee te kijken want Nasser heeft natuurlijk zijn voetbal meegenomen!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1