appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Stax&Toine

Spraakmakers

Luister terug

100 jaar Wageningen Universiteit

donderdag 8 maart 2018

De Wageningen Universiteit bestaat honderd jaar. Vanavond begint de viering met een spectaculaire lasershow en morgen is er de officiële Dies-viering. In Wageningen is de kiem gelegd voor het veredelen van zaden, dat leidde uiteindelijk tot enorme mogelijkheden op het gebied van gewasteelt.

Wat zijn de grootste verdienste van de Universiteit en hoe is deze de afgelopen jaren veranderd? We praten erover met Arthur Mol, rector magnificus van de Universiteit Wageningen.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1