appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nieuws en Co

Spraakmakers

Luister terug

Het Mediaforum met Jan Slagter en Ilse Openneer

woensdag 9 januari 2019

De aanslag op de AfD politicus leidt tot veel verontwaardiging. Een politiek motief sluit de politie niet uit. Hebben wij journalisten een blinde vlek voor extreemlinks? Wij bespreken het in het Mediaforum.

Aan tafel zitten Jan Slagter, Ilse Openneer en Spraakmaker Govert Schilling.

Ook hebben we het over de aankoop van het Mediapark door Pineapple, waar Bernhard Jr bij zit. Wordt er geïnnoveerd? Vannacht heeft Trump in het Witte Huis in Washington live op tv een toespraak gegeven over de bouw van de Muur tussen Mexico en de Verenigde Staten. Deze toespraak werd op alle grote nieuwszenders uitgezonden. Is dat opvallend?

Tot slot bespreken we het filmpje van LuckyTV. In het filmpje hoor je Kees van der Staaij van de SGP, die woorden in de mond krijgt gelegd waarin hij een pater zou “zuigen”. Sander van de Pavert van Lucky TV heeft dit gemaakt. De maker van het originele beeldmateriaal, Cees van der Wal is boos dat zijn beeld hiervoor is gebruikt. Kan dit, als satire? Of gaat het te ver?

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1