appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Het Marathoninterview

Spraakmakers

Luister terug

Mediaforum: Hoe heeft de media over het donordebat bericht?

woensdag 31 januari 2018

Het werd gezien als een van de spannendste en meest fundamentele debat in de Eerste Kamer van de laatste jaren, het debat over de aanpassing van donorregistratie.

Gisteren sprak de Eerste Kamer uren over een voorstel van D66- een initiatiefwetsvoorstel van Pia Dijkstra- om mensen die geen donorcodicil invullen te beschouwen als donor. De media had van te voren een flinke voorbeschouwing. 
Het leek wel de voetbalwedstrijd Ajax Feyenoord. Wij beschouwen in het Mediaforum na op het debat met Joost Oranje van Nieuwsuur en Yoeri Albrecht van debatcentrum De Balie.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1