appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nieuws en Co

Spraakmakers

Luister terug

Europese Dag van de Privacy - Tom de Ket over #niksteverbergen

maandag 28 januari 2019

Vandaag is het Europese Dag van de Privacy. En met die privacy van ons gaat het helemaal niet zo goed. Denk maar aan Facebook die data deelt, de zoekhistorie bij Google, de AIVD de op de vingers wordt getikt omdat ze nog helemaal niet toegerust zijn op de inlichtingenwet die in 2018 van kracht werd.

Reden voor theatergezelschap De Verleiders om in hun nieuwe voorstelling #niksteverbergen de grote tech-bedrijven onder de loep te nemen. Tom de Ket, die het stuk samen met George van Houts schreef is bij ons te gast.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1