appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Sportzomer 2016

Frank van Eijs werkt met Aziatische Beckham

dinsdag 5 juli 2016, 19:06 uur

Wist u dat oud-PEC Zwolle speler Wiljan Pluim tegenwoordig in Indonesie speelt? Of dat de voormalige bondscoach van de Oranje Leeuwinnen Roger Reijners zijn kennis nu inzet om het damesvoetbal in Myanmar naar een hoger plan te tillen?

We vergeven het u als het antwoord op die vragen nee is. Oud-profvoetballer Frank van Eijs is de man die er voor gezorgd heeft dat zij daar nu werkzaam zijn en de successen zijn niet van de lucht. 'Een van mijn spelers is in Vietnam een status die je kunt vergelijken met David Beckham'.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1