Sport

Formule 1-podcast: 'Het wordt een stuk leuker als Hamilton niet meedoet'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Formule 1-podcast: 'Het wordt een stuk leuker als Hamilton niet meedoet'

[NOS] In de Formule 1-podcast bespreekt presentatrice Amber Brantsen met analist Jan Lammers en verslaggever Louis Dekker de Grand Prix van Sakhir.

#19 - 'Formule 1 is een stuk leuker als Hamilton niet meedoet' (S02) - NOS Formule 1-Podcast

Dat het een andere race zou worden dan we de afgelopen maanden (en jaren) hebben gezien, zoveel was duidelijk. Maar wat er zondag gebeurde, hadden weinig mensen voorspeld.

George Russell gaf gelijk zijn visitekaartje bij Mercedes af als vervanger van de op corona positief geteste Lewis Hamilton.

'Stuk aantrekkelijker'

"De Formule 1 is een stuk leuker als Hamilton niet meedoet", reageert Dekker. "Ook het feit dat Max Verstappen zo snel uitviel maakte het een stuk aantrekkelijker. Ik wil niet zeggen dat hij de race anders op z'n sloffen had gewonnen, maar hij had wel een grote kans."

Verder onder andere aandacht voor de mislukte pitstop van Mercedes, de race van Russell en de overwinning van Sergio Pérez.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie