appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Geen voetbal, maar schaken in PSV-stadion

ANP
donderdag 16 januari 2020 | NOS | NOS Sport

Het schaakcircus van het Tata Steel Tournament heeft zich verplaatst van Wijk aan Zee naar Eindhoven. De vijfde ronde van het toernooi werd gehouden in het stadion van PSV.

Een decor dat wel past bij de man die je kan zien als de Messi van het schaken, Magnus Carlsen. Sinds deze week is de Noor houder van een mooi record: 111 partijen op rij ongeslagen. Dus wilden z'n Brabantse fans hem wel eens van dichtbij zien. Een reportage van Edwin Cornelissen.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1