appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Wat het daglicht niet verdragen kan
STER Advertentie

Kiki Bertens over periode met Raemon Sluiter: 'mooie, maar zware jaren'

EPA
woensdag 27 november 2019 | NOS | NOS Sport

Het was een jaar van pieken en dalen voor Kiki Bertens. De pieken waren duidelijk: ze won het prestigieuze graveltoernooi van Madrid en bereikte de vierde plaats op de wereldranglijst. Een ongekend succes voor een Nederlandse tennisster.

Maar er was ook de breuk met haar coach Raemon Sluiter. Na weer een teleurstellend grandslamtoernooi, de US Open, besloot het tot dan toe bijna onafscheidelijke duo tijdelijk uit elkaar te gaan. Bertens nam Elise Tamaëla mee op haar trip naar Azië.

Na de definitieve breuk met Sluiter - bijna vier weken geleden - hield Bertens de media op afstand en ging ze op vakantie. Nu geeft ze voor het eerst tekst en uitleg.

Kiki Bertens over periode met Raemon Sluiter:

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1