appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: De Taalstaat
STER Advertentie

Bureau Sport: 'Nu al medelijden met vierde man bij PSV-Vitesse'

Bureau Sport
vrijdag 13 september 2019 | BNNVARA | Nick Renders

Bij afwezigheid van Erik Dijkstra blikt Frank Evenblij deze keer met invalpresentator Wouter Bouwman vooruit op het sportweekend waarin onder meer de Vuelta en PSV-Vitesse op het programma staan.

Primoz Roglic staat op het punt om de Ronde van Spanje te winnen namens de Nederlandse formatie Jumbo-Visma. "Maar er kan een hoop misgaan in het laatste weekend. Kruijswijk reed in de Giro ooit tegen een ijsberg aan en ploegleider Addy Engels stond eerder dit jaar nog te pissen toen Roglic een nieuwe fiets nodig had."

Jumbo-Visma verdient volgens Frank wel de credits voor een eventuele eindzege van de Sloveen. "Ja het is een Nederlands succes. Ze hebben die skischansspringer toch mooi opgepikt en ze hebben een geweldige ploeg. Roglic wint nu de Vuelta, dan kan Dumoulin straks mooi de Tour winnen."

PSV-Vitesse is het belangrijkste affiche in de eredivisie dit weekend. "Ik denk dat Mark van Bommel zich heeft op zitten vreten tijdens het interlandweekend. Die wil aan de bak. Ik heb nu al medelijden met de vierde man. Die gaat eraan."

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1