appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Podcast De Kopgroep: Rokende renners?

ANP
zondag 14 juli 2019 | AVROTROS | redactie De Kopgroep

Op deze Franse Feestdag rijden de renners 170,5 kilometer van Saint-Étienne naar Brioude. Aan wie dicht De Kopgroep deze keer de beste kansen toe? Volgens Martijn de uitgelezen kans voor Julian Alaphilippe om, opnieuw in de gele trui, de winst te pakken. Mart voorspelt dat sprinter Michael Matthews zijn wiel als eerste over de finish drukt en Joost gaat opnieuw voor Wout van Aert.

#9 - Quatorze Juillet (S03)

Wie wint volgens u deze etappe? Doe uw voorspelling voor 15:00 op nporadio1.nl/nattevinger en maak kans op een t-shirt van De Kopgroep!

Monsieur 69

Gisteren speelde hij de hoofdrol in de val van Geraint Thomas, vandaag is de Canadese renner Michael Woods onze Monsieur 69. Martijn herinnert zich een ontroerend interview met Woods, die vorig jaar een etappe in de Vuelta won. Joost weet te vertellen dat hij erg van shoarma houdt, net als Joost zelf overigens.

Honderd jaar gele trui

Mart blikt terug op de Nederlandse geletruidrager Wout Wagtmans. Een man met vele bijnamen in het peloton, waarvan ‘de clown’ er één was. En een verstokt roker. Gebeurt dat nu eigenlijk nog in het peleton? Martijn weet het antwoord.

Elke Tourdag: een nieuwe podcast De Kopgroep

Drie gepassioneerde wielren-expert - Mart Smeets, Joost Vullings (EenVandaag) en Martijn Hendriks (NOS) geven in wielerpodcast De Kopgroep hun kijk op de Tour de France. Wat is het nieuws, wat gebeurde er in de geschiedenis van de ronde en wie zijn de kanshebbers? Meer informatie vind je hier. Abonneren kan via iTunesGoogle Podcasts en Stitcher.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1