appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Langs de Lijn
STER Advertentie

Bureau Sport: 'Mollema moet zich op klassiekers gaan richten'

Bureau Sport
vrijdag 31 mei 2019 | BNNVARA | Bureau Sport Twitter

De mannen van Bureau Sport blikken iedere week vooruit op het sportweekend! Want waar moet jij dit weekend écht voor gaan zitten? Frank en Erik vertellen het je.

Bureau Sport: 'Mollema moet voor de klassiekers gaan!'

Met het slotweekend van de Giro voor de boeg, gaan we nog twee zware bergetappes en de afsluitende tijdrit zien. Spannend is het nog steeds daar in Italië, want 'De Haai' Nibali jaagt op het roze! Movistar-renner Richard Carapaz heeft 1:54 minuut voorsprong op de Italiaan, daarachter is het gat tot Roglic en Landa nog groter.

De mannen van Bureau Sport kijken vooral naar Bauke Mollema, de nummer vijf van het klassement. "Hij moet zich op klassiekers gaan richten", vindt Erik. "Zijn overwinning in San Sebastian, dat was toch fantastisch!"

Tennis en de Oranjeleeuwinnen

De Oranjeleeuwinnen zijn zo goed als klaar voor het WK. Na een week vol besloten trainingen kunnen we zaterdag tijdens de uitzwaaiwedstrijd eens kijken hoe de dames ervoor staan. De tegenstander in het Philips Stadion is Australië en dat is een serieuze test. De Australische dames zijn namelijk de nummer 6 van de wereld, Nederland staat 8e op die lijst. TIP: Studeer vast even ons WK-lied 11 Voetbalvrouwen in, leuk om in het stadion met z’n allen te zingen.

En is Roland Garros nog wel leuk nu Kiki Bertens eruit ligt? Eigenlijk niet, vinden Frank en Erik. "Bij de mannen weet je ook al dat Nadal gaat winnen", aldus Erik. Frank hoopt op een andere grootheid. "Roger Federer maakt ook wel een kans." Ze komen allebei dit weekend in actie, dus daar kun je eens lekker voor gaan zitten!

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1