appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Langs de Lijn live vanuit De Kuip met bekerfinale Willem II-Ajax

ANP
zondag 5 mei 2019 | NOS | NOS Sport

Een volle Kuip met aan de ene kant een rood-wit-blauwe zee en aan de andere kant een wit-rood-witte. De bekerfinale is de laatste jaren uitgegroeid tot een sfeervolle dag en NPO Radio 1 is er zondag live bij.

De middaguitzending (tussen 14.00 en 20.00 uur) van Langs de Lijn komt vanuit de Rotterdamse Kuip, waar Hugo Borst en Henry Schut hun radiostudio voor even hebben neergezet voor het duel tussen Willem II en Ajax. 

Onder meer KNVB-voorzitter Michael van Praag komt langs, voormalig Willem II-trainer Robert Maaskant is de analist en er is een Ajax-forum met de clubwatchers Daniël Dwarswaard (AD), Freek Jansen (VI) en Mike Verweij (De Telegraaf).

De aftrap is om 18.00 uur, maar daarvoor is er dus al genoeg sfeer te proeven op locatie. Het commentaar bij de finale is van Frank Wielaard en Andy Houtkamp. 

Aftellen naar de bekerfinale met Willem II-clubicoon John Feskens

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1