appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Bureau Sport: 'Eerst bekerfinale, volgende week Giro!'

Bureau Sport
vrijdag 3 mei 2019 | BNNVARA | Bureau Sport Twitter

De mannen van Bureau Sport blikken iedere vrijdag vooruit op het komende sportweekend. Weten waar écht voor thuis moet blijven dit weekend? Frank en Erik hebben het antwoord.

Bureau Sport kijkt vooruit naar het sportweekend!

Voor een groot Willem II-supporter als onze Frank staat 5 mei met een dikke rode stift omcirkeld in zijn agenda. Het is de Bekerfinale voor en het is de Bekerfinale na. Al dat enthousiasme komt Erik inmiddels zijn neus uit: "Weet je wat ik hoop? Dat Ajax met 8-0 wint!" 

Giro komt in zicht

Het is dit weekend relatief sportarm, waardoor de Bureau Sport-mannen hun blik al verschuiven naar een evenement een week later: de Giro! En bij de Giro d'Italia denken wij natuurlijk allemaal aan onze Tom Dumoulin, maar Erik is bang voor een andere renner. "Ik vind Primož Roglič zo beangstigend goed. Die man kan zomaar de Giro winnen."

En Frank vult aan: "En Tom Dumoulin is nog niet in topvorm. Tenminste, dat zegt hij zelf." En nog even over dat sportarme weekend; dat biedt ook mogelijkheden! "Dan kunnen we ook weer eens iets leuks doen met vrouw en kinderen, haha!"

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1