Sport
NOS

Lars Unnerstall: 'Natuurlijk ga ik voor een basisplek bij PSV'

foto: Pro Shotsfoto: Pro Shots
  1. Nieuwschevron right
  2. Lars Unnerstall: 'Natuurlijk ga ik voor een basisplek bij PSV'

Lars Unnerstall is ambitieus. De Duitser die momenteel op huurbasis het doel verdedigt van VVV-Venlo zal volgend jaar bij PSV de concurrentiestrijd aangaan met Jeroen Zoet. "Natuurlijk ga ik voor een basisplek bij PSV. Ik denk dat het een normale gedachte is", vertelt Unnerstall.

{quoteaudiofile audio="61720" author="NOS Langs de Lijn" caption="Unnerstall is klaar voor de concurrentiestrijd" }

Deze zondag stond Unnerstall oog in oog met zijn toekomstige ploeggenoten. "Voor mij was het toch een normale wedstrijd", zegt de doelman nuchter. Unnerstall werd de man van de wedstrijd aan Limburgse zijde, maar moest zich in de slotfase wel gewonnen geven. Lozano besliste de wedstrijd in het voordeel van de koplopers. "We hadden een punt wel verdiend."

PSV wint in slotfase van VVV.mp3

Trainer Maurice Steijn heeft er vrede mee zijn doelman volgend jaar te moeten verliezen. "Je weet dat je bij een club als VVV je beste spelers ieder jaar moet laten gaan. Ik gun het Lars zeker, een fantastische kerel om mee te werken", vertelt Steijn, die verwacht dat het bij PSV een mooie concurrentiestrijd gaat worden.

De grootste kwaliteiten van Unnerstall zijn goed inzicht en snelle reflexen. Dat geeft keeperstrainer John Roox aan. "PSV gaat een heel goede keeper krijgen", aldus Roox.

Ster advertentie
Ster advertentie