appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Afgelopen weekend kwamen veel Nederlandse sporters in actie, maar van wie zijn de woorden: 'Zó slecht'?

De Nieuws BV
maandag 11 maart 2019 | BNNVARA | Redactie De Nieuws BV Twitter

Na een kersverse aflevering van BVSC praten Stef Clement en Wouter Bouwman nog even na over het sportweekend. Ze spelen de kleine sportcitaten-quiz, heeft Stef ze allemaal goed of zit hij stiekem te spieken op het papiertje van Wouter? Je ziet het in de video hieronder.

Stef Clement en Wouter Bouwman spelen de kleine sportcitatenquiz

Afgelopen weekend stond Suzanne Schulting met een lach en een traan op het WK in shorttrack. Ze veroverde als eerste Nederlandse vrouw de mondiale allroundtitel in het shorttrack. Eerder die dag veroverde ze al goud op de 1000 meter. Maar helaas eindigde het toernooi teleurstellend. Op het onderdeel relay ging Schulting onderuit en dit kostte de Nederlandse shorttrackdames goud.

De quote "Het is fantastisch én zwaar klote", omschrijft daarmee het afgelopen weekend voor Schulting. Maar had Stef deze nou goed geraden omdat hij zoveel sport heeft gekeken of omdat hij stiekem op het papiertje van Wouter aan het spieken was?

Tot slot sluiten de mannen af met de quote "ZO SLECHT". Stef is ervan overtuigd dat het de keeper van ADO Den Haag moet zijn. Afgelopen weekend verloren de Hagenezen met 3-2 van SC Heerenveen. Of is het toch Robin Haase, afgelopen weekend werd de tennisser in de tweede uitgeschakeld van Indian Wells?

Meedoen met de Kleine Sportcitatenquiz? Kijk dan op Instagram.

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op InstagramFacebook en Twitter.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1