appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Bureau Sport: ‘Van Hanegem tikkeltje overschatte voetballer’

Bureau Sport
vrijdag 15 februari 2019 | BNNVARA | Bureau Sport Twitter

Het weekend staat op het punt van beginnen en dus kijken de heren van Bureau Sport vooruit op het weekend.

Bureau Sport blikt vooruit op het sportweekend!

Mathieu van der Poel rijdt dit weekend de laatste veldritten van dit seizoen voor hij de weg opgaat. Zal de wereldkampioen ooit stoppen met veldrijden? “Nee, die gaat voorlopig nog door”, weet Erik zeker.

Frank kijkt enorm uit naar de Andere Tijden Sport met Willem van Hanegem van aanstaande zondag. De uitzending is ter ere van de 75e verjaardag van De Kromme volgende week. Erik is ook van plan om te gaan kijken, maar hij is niet louter positief over Van Hanegem: “Geweldige voetballer, maar een tikkeltje overschat.”

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1