appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

KNVB: 'Van Boekel maakt twee fouten bij Utrecht-PSV'

ANP
zondag 10 februari 2019 | NOS | NOS Sport

Zowel PSV als FC Utrecht had een strafschop moeten krijgen in de wedstrijd tussen de twee ploegen in De Galgenwaard. Dat stelt Reinold Wiedemeijer, oud-scheids en tegenwoordig woordvoerder van de KNVB.

Wiedemeijer liet dat weten in de uitzending van Langs de Lijn. De wedstrijd eindigde in 2-2. In de eerste helft had PSV volgens de KNVB een strafschop moeten krijgen, vlak voor tijd had Utrecht er een verdiend.

KNVB: 'Van Boekel maakt twee fouten bij Utrecht-PSV'

De scheidsrechter ter plekke, Pol van Boekel, had ook na afloop geen spijt dat hij de twee discutabele momenten niet met een strafschop had bestraft. 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1