appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Dick Advocaat verkoopt Feyenoord een 'nee'

ANP
vrijdag 8 februari 2019 | NOS | NOS Sport

Een aantal media wist het zeker: Dick Advocaat zou zijn ja-woord hebben gegeven aan Feyenoord, om daar komend seizoen als hoofdtrainer aan de slag te gaan. Niets bleek minder waar. De 71-jarige oefenmeester bedankte. En dat zorgde op de persconferentie in aanloop naar FC Utrecht-PSV voor de nodige vragen aan het adres van Advocaat. In Langs de Lijn en Omstreken doet hij zijn verhaal.

"Ik erger me mateloos aan de negatieve teneur over mij, daar heb ik helemaal geen zin in", stelt Advocaat. Om die reden is hij niet ingegaan op een aanbieding van Feyenoord om komend seizoen Giovanni van Bronckhorst op te volgen als hoofdtrainer bij de Rotterdammers. "Er moet bij Feyenoord veel gebeuren. Daar moet je lekker voor in je vel zitten en dat zit ik niet", motiveert de oefenmeester zijn keuze.

Dick Advocaat verkoopt Feyenoord een 'nee'

 

 

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1