appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

Bureau Sport: 'Natuurlijk Suzanne Schulting op alle posters!'

Bureau Sport
vrijdag 4 januari 2019 | BNNVARA | Bureau Sport Twitter

De mannen van Bureau Sport blikken iedere week vooruit op het komende sportweekend. Wil je weten waar jij dit weekend écht voor moet gaan zitten? Check het snel hieronder!

Bureau Sport blikt vooruit op het sportweekend!

Zes dagen wielerspektakel in Rotterdam! Titelverdedigers Kenny De Ketele en Robbe Ghys staan aan de start, maar ook onze eigen Niki Terpstra! En met drievoudig winnaar staat garant voor spektakel. Hij bewijst keer op keer dat hij zes dagen strijd wil leveren en dat maakt hem tot één van de meest geliefde renners in Ahoy. Ditmaal is hij gekoppeld aan zijn nieuwe ploeggenoot Thomas Boudat, met wie hij in 2019 onder contract staat bij Direct Energie. En dat is geen koekenbakker, want de Fransman won in 2014 al eens het WK-omnium.

Shorttrackgeweld in eigen land

Normaal gesproken vul je zonder na te denken twee namen in als je denkt aan het NK Shorttrack: Suzanne Schulting en Sjinkie Knegt! Maar één van die twee kunnen we wegstrepen; Sjinkie kwam met zijn been klem te zitten met een heftruck en is de rest van het seizoen uitgeschakeld. Maar goed, dat geeft ook kansen voor anderen. Want ook kanonnen als Yara van Kerkhof, Lara van Ruijven, Daan Breeuwsma, Itzhak de Laat en Dylan Hoogerwerf staan aan de start. En niet geheel onbelangrijk: een goed NK betekent ook dat je mag schaatsen op het EK Shorttrack, wat volgende week in Dordrecht is. Maar eerlijk is eerlijk: wij kijken vooral uit naar Suzanne Schulting, toch?

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1