Sport
BNNVARA

Bureau Sport: 'Als Tess Wester maar meedoet'

foto: Bureau Sportfoto: Bureau Sport
  1. Nieuwschevron right
  2. Bureau Sport: 'Als Tess Wester maar meedoet'

De mannen van Bureau Sport richten hun blik weer op het aankomende sportweekend. Benieuwd waar ze echt naar uit kijken? Je ziet het hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Onze handbaldames gaan op jacht naar EK goud in Frankrijk. Zaterdag is de eerste wedstrijd tegen Hongarije, een sterk handbal-land. Onze beste speelsters spelen in die competitie. De verwachtingen zijn niet écht hooggespannen, omdat de ploeg het toernooi in gaat zonder de ervaren topkrachten Yvette Broch en Danick Snelder. Maar wie weet zit er wel een stuntje in. En anders is het altijd leuk om te kijken. Het spelletje… en de dames.

Eredivisie: nummer 1 tegen nummer 3

Topper in de Eredivisie. De nummer 1 tegen de nummer 3. Dat klinkt alsof ze dicht bij elkaar zitten, maar het gat is nu al 13 punten. PSV heeft het traditioneel wel lastig in Rotterdam. Feyenoord won 7 van de laatste 9 thuisduels tegen de Eindhovenaren. Maar vorig seizoen won PSV met 1-3, door doelpunten van Arias, Bergwijn en Pereiro. Waar zet jij deze zondag op in?

Wilder vs. Fury

En dan nog een stukje boksen: Zwaargewichten Tyson Fury en Deontay Wilder nemen het zaterdag tegen elkaar op in Los Angeles. Ze vechten dan om de wereldtitel van profbond WBC. Woensdag gingen ze al bijna met elkaar op de vuist bij een staredown, mooi man. Sterke, grote mannen die ook heel goed zijn in trash talk. Zeker die Fury. Die was eerst net zo lang als Frank Evenblij, maar inmiddels is hij in vorm en klaar voor een mooi gevecht. En wist je dat hij een trainingspartner is van Rico Verhoeven?
Ster advertentie
Ster advertentie