appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-airplay plyr-captions-off plyr-captions-on plyr-download plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-logo-vimeo plyr-logo-youtube plyr-muted plyr-pause plyr-pip plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-settings plyr-volume
STER Advertentie

Het F1-seizoen is voorbij, tijd voor een terugblik

ANP
zondag 25 november 2018 | NOS | Daan van den Berg

Met de Grand Prix van Abu Dhabi is de laatste race van het jaar verreden. Net als tijdens de rest van het seizoen was Lewis Hamilton outstanding, de wereldkampioen won en Max Verstappen werd derde. De jonge Nederlander eindigt dit seizoen als vierde. 

Het Formule 1-seizoen is voorbij, tijd voor een overzicht

Louis Dekker is de Formule 1-commentator bij NPO Radio 1 en met hem kijken we terug op een spectaculair seizoen. Volgens hem is het seizoen van Max Verstappen samen te vatten in drie zinnen. "Een hele beroerde start. Herstel na Monaco en het zeuren over de motor."

Daarnaast is het volgens Louis Dekker duidelijk wie de beste van het seizoen is. Dat is natuurlijk de wereldkampioen, Lewis Hamilton. Voor het mooiste moment van het jaar kiest Dekker voor de duik van Daniel Ricciardo in het zwembad van Red Bull. Na zijn overwinning in Monaco sprong hij in het zwembad van zijn sponsor. 

Voor het merkwaardigste voorval hoeft Dekker niet lang na te denken. "Het incident tussen Verstappen en Ocon." 

 

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1