appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO
STER Advertentie

NOS Voetbalpodcast #13: Het zag eruit als Buurman & Buurman, maar er kwam geen a je to!

NOS
maandag 5 november 2018 | NOS | Redactie

Meningen en scherpe analyses, verhalen en opvallende anekdotes. Allemaal van de commentatoren die langs het veld ter plekke waren. Dat en meer is te horen in de NOS Voetbalpodcast.

Deze week spreekt Arno Vermeulen met zijn collega-commentatoren Jan Roelfs, Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff.  

De NOS Voetbalpodcast #13: "Het zag eruit als Buurman en Buurman, maar er kwam geen a je to"

Ze vragen zich af of de lichtmasten van de Kuip ook tijdens Nederland-Frankrijk kunnen uitvallen. Ze constateren dat de spelers van Ajax  precies weten wat ze moeten doen om een resultaat te halen en discussiëren over de vraag of PSV de opstelling moet aanpassen tegen Tottenham Hotspur.

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1