appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
STER Advertentie

'Cocu zit tot aan de winterstop stevig in het zadel'

ANP
woensdag 10 oktober 2018 | NOS | Jesper van Aken

Phillip Cocu is bij zijn club Fenerbah├že slachtoffer geworden van een complot en pesterijen. Volgens de voorzitter van de club probeerden drie assistenten van Cocu hem de deur uit te werken. Ze zouden alle informatie over spelers, trainingen en wedstrijden aan een derde partij hebben gelekt. Om die reden is het trio vorige week dan ook ontslagen.

Yordi Yamali, kenner van het Turkse voetbal, kijkt op van het bericht. "De openheid die de voorzitter heeft gegeven is groot nieuws, zelfs voor Turkse begrippen. Ik ben heel benieuwd hoe de spelers hier op het veld op gaan reageren."

Volgens Yamali staat Cocu er goed op bij voorzitter Ali Koc. "Deze man is heeft veel vertrouwen in Cocu en geeft hem ook de tijd. Hij is iemand van beleid en visie. Ik denk dat hij tot aan de winterstop stevig in het zadel zit."

'Cocu zit tot aan de winterstop stevig in het zadel'

Langs de Lijn En Omstreken

Correctie melden

STER Advertentie
Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1