appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Reporter Radio

Presentator: Niels Heithuis

Luister terug

ReportersNL: een jaar na de fatale Arnhemse flatbrand

zondag 20 december 2020

Een fatale flatbrand in Arnhem kostte een vader en zoon in de nieuwjaarsnacht een jaar geleden het leven. De stichters van de brand, jongens van 12 en 13, haalden kattenkwaad met vuurwerk uit. Zij kregen van de rechtbank geen straf omdat ze de verstrekkende gevolgen niet konden overzien. 

Annemieke Schakelaar en Martijn Haas van Omroep Gelderland zien dat de gevolgen van de brand een jaar later nog steeds voelbaar zijn. Een reportage van Thijs van Dorssen. 


Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1