appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Reporter Radio

Presentator: Niels Heithuis

Luister terug

ReportersNL: pesticiden gevaarlijker dan gedacht

zondag 18 oktober 2020

Pesticiden, bestrijdingsmiddelen voor de landbouw, zijn mogelijk gevaarlijker dan gedacht. Experts hekelen in de Twentsche Courant Tubantia de testmethoden. Volgens hen wordt een middel veel te makkelijk goedgekeurd, zonder dat de echte effecten goed zijn onderzocht.

Te gast is journalist Leo van Raaij van TC Tubantia. Hij doet met het 'Schone Oosten', een onderzoeksproject samen met de Gelderlander en de Stentor onderzoek naar bestrijdingsmiddelen. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1