appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Reporter Radio

Presentator: Niels Heithuis

Luister terug

Zomerserie lessen van Corona: de gevolgen voor de economie

zondag 23 augustus 2020

De coronacrisis heeft een enorme impact op onze economie. De gevolgen voor bedrijven en werknemers zijn groot. Een economische crisis die zijn weerga niet kent. Maar zorgt deze crisis ook voor een ander economisch systeem?  Gaan we anders tegen globalisering aankijken. En wat is de rol van de banken? 

In deze aflevering van onze zomerserie 'Lessen van Corona' is econoom en directievoorzitter van de Rabobank Barbara Baarsma te gast. Met haar praten we over de welke invloed die corona heeft op de arbeidsmarkt, de globalisering en ons economische stelsel.  

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1