appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: EenVandaag

Reporter Radio

Presentator: Niels Heithuis

Luister terug

ReportersNL: financiële fiasco's in Haaksbergen

zondag 2 augustus 2020

Het Twentse Haaksbergen is in vijftien jaar tijd afgegleden van een welgestelde gemeente naar het financiële zorgenkindje. Sinds 2005 is er 32 miljoen euro verloren gegaan. Een nieuwbouwproject in het centrum zorgde voor veel politiek geruzie, en het grondbedrijf leed gigantische verliezen. En de problemen zijn nog lang niet voorbij.


Een reportage van Thijs van Dorssen en Ids Nicolai, in samenwerking met journalist Esther Rouwenhorst van Twentsche Courant Tubantia.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1