appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Reporter Radio

Presentator: Niels Heithuis

Luister terug

Zomerserie Lessen van Corona: de zorgkosten

zondag 12 juli 2020

Deze zomer onderzoekt Reporter Radio de impact van de coronacrisis met gasten uit verschillende delen van de samenleving. Vandaag de eerste aflevering met Aad de Groot, directeur van zorgverzekeraar DSW. Met hem gaan we het hebben over de extra kosten voor de zorg door corona: wie betaalt zometeen de rekening?

Ook praten we met De Groot over de aanpak van zorgfraude vanwege ons onderzoek naar zorgcowboys. Nog steeds verliezen verzekeraars ieder jaar miljoenen euro's aan frauderende zorginstellingen. Een oplossing is er nog niet. Maar de coronacrisis biedt verrassende inzichten om daar iets aan te doen. 


Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1