appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: EenVandaag

Reporter Radio

Presentator: Niels Heithuis

Luister terug

Corona in Duitse vleesfabrieken

zondag 5 juli 2020

Het coronavirus lijkt onder controle, maar in Duitsland zitten ze met een probleem: de vleesindustrie. Vleesbaron Clemens Tönnies van Tönnies Fleisch nam de maatregelen niet serieus, waardoor nieuwe uitbraken ontstaan. Tönnies raakte vervolgens in opspraak en moest zelfs zijn bestuursfunctie bij voetbalclub Schalke 04 opgeven.

In Reporter Radio vertelt correspondent Rob Savelberg over de ophef die is ontstaan en de consequenties die de nieuwe uitbraken in Duitsland hebben, ook voor Nederland.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1