appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Bureau Buitenland

Reporter Radio

Presentator: Niels Heithuis

Luister terug

Een kink in de kabel bij de Nederlandse gemeenten

zondag 28 juni 2020

Jaarlijks gaat het met de kabels en leidingen in de Nederlandse ondergrond ruim 40.000 keer mis. Graafschade aan kabels en leidingen is een groot probleem. Het is vervelend, kostbaar en bovenal gevaarlijk. Er bestaat dan ook wet- en regelgeving om de schades tegen te gaan. Hierin spelen gemeenten een belangrijke rol. Maar vullen ze die rol wel goed in? 

Vanavond om 19:00 uur op NPO Radio 1 in Reporter Radio met Niels Heithuis. 

Reportage van Thijs van Dorssen in samenwerking met studenten journalistiek Nikkie Serrarens, Freek Morren, Bart Vergeer en Rens Turk van hogeschool Windesheim in Zwolle. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1