appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: J.G.L.W.

Reporter Radio

Luister terug

Steeds meer cyberaanvallen met link naar coronavirus

zondag 5 april 2020

Internetcriminelen maken handig gebruik van de coronacrisis. Sinds de uitbraak van het virus nam het aantal meldingen over coronagerelateerde cyberaanvallen enorm toe, blijkt uit navraag van Reporter Radio bij vijf grote antivirusbedrijven. De bedrijven waarschuwen bovendien dat het aantal aanvallen niet afneemt maar alleen maar blijft groeien. 

In de uitzending Dave Maasland, CEO van computerbeveiligingsbedrijf ESET Nederland, over de ontwikkelingen die zij signaleren en een gesprek met Hugo Bijmans, die onderzoek doet naar internetveiligheid voor onafhankelijk instituut TNO.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1