appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Spraakmakers

Reporter Radio

ReportersNL: Verhalen achter verkeersdoden

zondag 24 november 2019, 19:45 uur

Jaarlijks komen bijna 700 mensen om in het verkeer. De laatste jaren stijgt dat aantal, maar de verhalen achter de slachtoffers blijven vaak onbekend. Over fatale ongelukken wordt hooguit een kort nieuwsbericht geschreven in de regionale krant.

De Limburger wil daar verandering in brengen en ging op zoek naar de verhalen van slachtoffers. Onder de naam Project 46, naar het aantal dodelijke slachtoffers in Limburg. Zondag in Reporter is journalist Rik van Hulst van De Limburger te gast.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1