appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Met het Oog op Morgen

Reporter Radio

ReportersNL: Hoe de Hoekse Lijn ontspoorde

zondag 19 januari 2020, 19:05 uur

De verbouwing van de Hoekse Lijn heeft veel meer geld gekost dan eerder bekend was. Het budget werd niet met 90 miljoen euro, maar met 175 miljoen overschreden. En de bouw duurde niet vijf maanden, maar twee jaar.

Bram Logger reconstrueerde samen met Parcival Weijnen voor Vers Beton de ontsporing van de Hoekse Lijn, een metroverbinding tussen Schiedam en Hoek van Holland. In ReportersNL - de rubriek waarin regionale onderzoeksjournalistiek centraal staat - vertelt Bram Logger erover.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1