appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume

Reporter Radio

Luister terug

ReportersNL: de moord op Tjeerd van Seggeren

zondag 16 juni 2019, 19:46 uur

Tegen de weduwe van Tjeerd van Seggeren is twintig jaar cel geëist. Maar hoe sluitend is het bewijs tegen haar? Ze zou haar man met voorbedachte rade in koelen bloede hebben vermoord. Het Openbaar Ministerie spreekt van een 'unieke zaak in zijn doortraptheid in de wens om een partner te vernietigen'. Namens de verdachte vraagt advocaat Brian de Pree om vrijspraak. Volgens de verdediging is het bewijs allesbehalve sluitend. 

Stef Altena van Leeuwarder Courant volgt de zaak, die al twee jaar loopt, en vertelt in ReportersNL over het proces. Ook advocaat Brian de Pree komt in de uitzending om zijn visie op de zaak te geven.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1