appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nieuwsweekend

Reporter Radio

ReportersNL: Streng horecabeleid temt de Rotterdamse nacht

zondag 15 september 2019, 19:05 uur

In Rotterdam heerst het sentiment dat burgemeester Ahmed Aboutaleb ondernemers in de nachthoreca tegenwerkt. Door sluitingen en het niet afgeven van vergunningen zou hij het leven van clubeigenaren moeilijk maken. En daar lijdt het nachtleven in de havenstad onder. Wat klopt er van de kritiek? 

Online tijdschrift Vers Beton deed samen met OPEN Rotterdam uitgebreid onderzoek naar effecten van gemeentelijk beleid op het Rotterdamse nachtleven in het dossier Horeca op de Fles. In de uitzending vertelt journalist Tara Lewis over hun bevindingen. 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1